Objectius

El cant coral té la possibilitat de formar a les persones pel gust de la bellesa, la joia de l’amistat, i la voluntat de viure en col·laboració amb els altres. Tot educant aquesta sensibilitat musical que tots els nens tenen, oferim aquesta possibilitat de la Coral a tots els nens i nenes de l’Hospitalet, sense tria de cap mena, que estiguin contents cantant, i vulguin fer-ho” (primera carta informativa de la coral Els Matiners).

L’objectiu principal de la coral Els Matiners és fer música i fer-la estimar, educant la sensibilitat i el gust per la bellesa de l’infant. Nosaltres treballem principalment el cant, com a mitjà per a aconseguir aquest objectiu.

Creiem que el cant coral no és sols un mitjà de formació musical, sinó que és també un mitjà de formació total i humana per a l’infant i, com a conseqüència d’això, s’intenta fomentar l’amistat entre els cantaires d’arreu.

També considerem que el cant coral és una activitat en la qual el més important és que el nen tingui ganes de cantar i que s’ho passi bé.

Amb aquests objectius, la coral Els Matiners es oberta a tots els nens i nenes que vulguin aprendre a cantar.

Us esperem!.

 

gall.jpg